Qidalanma
Yeməyin daha faydalı olması üçün onu yağda qızartmayın -
Qidalanma

Yeməyin daha faydalı olması üçün onu yağda qızartmayın - MARAQLI MƏSLƏHƏT

Qızardılmış yeməkləri sevirsiniz, amma artıq çəki almaq və sağlamlığınıza zərər vermək istəmirsiniz?

Belə vəziyyətdə çıxış yolunun sevimli yeməklərdən tamamilə imtina etmək olduğunu düşünməyin. Sadəcə yağdan imtina edin.

E-saglam.az foodinfo.az-a istinadən oxuculara yağsız da dadlı yemək hazırlamağın yolunu açıqlayacaq.

Belə ki, kərə və bitki yağından istifadə etmək əvəzinə, yeməkləri bulyonda (ət suyunda) qızardın.

Tərəvəzli bulyonu öncədən hazırlayın və qızartmağa başlamazdan öncə tavaya bir neçə qaşıq tökün.

Bulyonda yağın miqdarı olduqca azdır, lakin yeməyi normal qızartmaq üçün kifayət edir. Yemək yanmadan hazır vəziyyətə gəlir və adi qızartma ilə müqayisədə daha faydalı olur.Yağ əvəzinə tərəvəz bulyonu istifadə etsəniz, qızardılmış yeməklərinizin kalorisi də aşağı olacaq.

E-saglam.az

Premium Reklam

VIP Reklam İmkanları

VIP

Sizin Reklamınız Burada

Tibbi sahədə fəaliyyət göstərən şirkətlər üçün premium reklam imkanları.

Reklam Sahəsi Satın Al

Ürək sağlamlığınızı yoxlayın

Həkimlərimizlə konsultasiya üçün randevu alın

Randevu Al

Yeniliklərdən xəbərdar olun

Həftəlik tibbi xəbərlər və məsləhətlər üçün abunə olun