Qidalanma
Qovunun insan üçün təhlükəli xüsusiyyətləri
Qidalanma

Qovunun insan üçün təhlükəli xüsusiyyətləri

Əsas yeməkdən iki saat əvvəl və ya iki saat sonra qovun yemək daha yaxşıdır.

Bu məhsul “ağır” hesab edilir. Qovun mədədə deyil, yalnız nazik bağırsaqda fermentasiya olunur.

Bu, şişkinlik, gəyirmə və nəcis pozğunluqlarına gətirib çıxarır, çünki digər qidalar mədədə həzm olunmağa vaxt tapmayıb və bağırsaqlarda həzm oluna bilmir.

Qovun yüksək glisemik indeksə malikdir, yəni o, tez sorulur və insulin səviyyəsində kəskin sıçrayış yaradır.(Foodinfo.az)

E-saglam.az

Premium Reklam

VIP Reklam İmkanları

VIP

Sizin Reklamınız Burada

Tibbi sahədə fəaliyyət göstərən şirkətlər üçün premium reklam imkanları.

Reklam Sahəsi Satın Al

Ürək sağlamlığınızı yoxlayın

Həkimlərimizlə konsultasiya üçün randevu alın

Randevu Al

Yeniliklərdən xəbərdar olun

Həftəlik tibbi xəbərlər və məsləhətlər üçün abunə olun