Qidalanma
Diyetoloq yağlı qidaların zərərini azaldan içkini
Qidalanma

Diyetoloq yağlı qidaların zərərini azaldan içkini açıqlayıb

Portağal suyu yağlı və yüksək karbohidratlı qidaların mənfi təsirlərini qismən neytrallaşdırır.

E-saglam.az xəbər verir ki, diyetoloq Lisa Atinskaya Telegram kanalında içkinin bu faydasından danışıb.

Mütəxəssis izah edib ki, portağal şirəsində çoxlu flavonoidlər və C vitamini var ki, bu da iltihabı və oksidləşdirici stressi azaldır. Buna görə də, əgər siz onu pizza və ya hamburgerlə içsəsniz, yağlı yeməklər daha az zərərli olacaq.

Diyetoloq fast-food və buna bənzər məhsulların mənfi təsirini azaldan digər məhsulların da adını çəkib. Onun sözlərinə görə, üzüm də bu təsirə malikdir. 

Tərcümə: Könül Oruc

E-saglam.az 

Premium Reklam

VIP Reklam İmkanları

VIP

Sizin Reklamınız Burada

Tibbi sahədə fəaliyyət göstərən şirkətlər üçün premium reklam imkanları.

Reklam Sahəsi Satın Al

Ürək sağlamlığınızı yoxlayın

Həkimlərimizlə konsultasiya üçün randevu alın

Randevu Al

Yeniliklərdən xəbərdar olun

Həftəlik tibbi xəbərlər və məsləhətlər üçün abunə olun