Xəbərlər
Çayı dəmləyərkən qaynadanların diqqətinə -
Xəbərlər

Çayı dəmləyərkən qaynadanların diqqətinə - Bu xəstəliklərə səbəb olur

Çayın uzun müddət dəmlənməsi çayın tərkibindəki bakteriya və göbələklərin çoxalması deməkdir.

E-saglam.az xəbər verir ki, bu vəziyyətdə mədə turşusunun artmasına və mədə yanmasına səbəb olur. Eyni zamanda uzun müddətli mədə yanması mədə xərçənginə səbəb olan faktordur.

Digər problem qəbizlikdir. Bayat çay bədəndən suyu xaric edir və nəticədə bağırsaq funksiyaları azalmağa başlayır və nəticədə qəbizlik problemi yaranır.

Bayat çayın zərərlərindən biri də orqanizmdə dəmirin sorulmasının azalmasına səbəb olmasıdır. Dəmirin udulmasının azalması nəticəsində qan azlığı və qanazlığı ilə bağlı xəstəliklər yaranmağa başlayır.

Könül Oruc

E-saglam.az

Premium Reklam

VIP Reklam İmkanları

VIP

Sizin Reklamınız Burada

Tibbi sahədə fəaliyyət göstərən şirkətlər üçün premium reklam imkanları.

Reklam Sahəsi Satın Al

Ürək sağlamlığınızı yoxlayın

Həkimlərimizlə konsultasiya üçün randevu alın

Randevu Al

Yeniliklərdən xəbərdar olun

Həftəlik tibbi xəbərlər və məsləhətlər üçün abunə olun