Qidalanma
Əti bişirdikdən əvvəl limonlu suda isladın. Sağlamlığı qoruyan QAYDA
Qidalanma

Əti bişirdikdən əvvəl limonlu suda isladın. Sağlamlığı qoruyan QAYDA

Sirr deyil ki, toyuq və iribuynuzlu heyvanların yetişdirilməsi zamanı antibiotiklər istifadə olunur.

Antibiotiklər həm heyvanları xəstəliklərdən qoruyur, həm də onların çəkisinin artırmasını stimullaşdırır.

Təbii ki, insanların sağlamlığı üçün ətdə antibiotiklərin olması ziyanlıdır. Bu səbəbdən mütəxəssislər əti bişirdikdən əvvəl antibiotiklərdən təmizləməyi tövsiyə edirlər.

E-saglam.az bildirir ki, bunun üçün mütəxəssislər əti bişirdikdən əvvəl ən azı 15 dəqiqə ərzində limon şirəsi, sirkə və ya soda əlavə olunmuş suda saxlamağı tövsiyə edirlər.

Həmçinin əti bişirərkən ilk bulyonu atmaq lazımdır. Əti 10-15 dəqiqə qaynadın, sonra bulyonu atın, ətin üzərinə təmiz su tökün və hazır olana qədər bişirin./saglamolun.az/

Premium Reklam

VIP Reklam İmkanları

VIP

Sizin Reklamınız Burada

Tibbi sahədə fəaliyyət göstərən şirkətlər üçün premium reklam imkanları.

Reklam Sahəsi Satın Al

Ürək sağlamlığınızı yoxlayın

Həkimlərimizlə konsultasiya üçün randevu alın

Randevu Al

Yeniliklərdən xəbərdar olun

Həftəlik tibbi xəbərlər və məsləhətlər üçün abunə olun