Qidalanma
Bu meyvə-tərəvəzləri qabıqlı yeyin
Qidalanma
155

Bu meyvə-tərəvəzləri qabıqlı yeyin

Kifayət qədər vitamin və qida əldə etmək üçün hər gün meyvə-tərəvəz istehlak edilməlidir.

Meyvələri və tərəvəzlərin bəzilərini qabıqla yemək daha faydalıdır.

Badımcan

Bu meyvənin qabığında qocalma prosesini ləngidən, dərinin sağlamlığına və görünüşünə müsbət təsir göstərən güclü antioksidant olan nasunin var.

Kartof

Kartof qabığının tərkibi faydalı vitamin və minerallarla zəngindir. Buna görə də kartofu daha tez-tez formada bişirmək və ya qaynatmaq məsləhətdir.

Xiyar

Xiyar qabığı immunitet sistemini stimullaşdıran və həzm sisteminin səmərəliliyini artıran lif və antioksidantlarla zəngindir.

Alma qabığı

Alma qabığı tərkibindəki maddələr xərçəng əleyhinə təsirləri ilə tanınır./bakupost

Premium Reklam

VIP Reklam İmkanları

VIP

Sizin Reklamınız Burada

Tibbi sahədə fəaliyyət göstərən şirkətlər üçün premium reklam imkanları.

Reklam Sahəsi Satın Al

Ürək sağlamlığınızı yoxlayın

Həkimlərimizlə konsultasiya üçün randevu alın

Randevu Al

Yeniliklərdən xəbərdar olun

Həftəlik tibbi xəbərlər və məsləhətlər üçün abunə olun