Qidalanma
Yaponların uzun ömürlük sirri – Yeməyi belə bişirirlər
Qidalanma

Yaponların uzun ömürlük sirri – Yeməyi belə bişirirlər

E-saglam.az yaponların uzun ömürlülüyünün daha bir sirrini təqdim edir.

Yaponların ət qidasının yanında mütləq bir boşqab tərəvəz olur. Tərəvəzlər ya çiy doğranılıb sirkələnir, ya da buxarda bişirilir.

Yaponlar yeməyi çox uzun müddət çeynəyir, aramla yeyirlər.

Onlar heç vaxt yeməyi yağda qızartmırlar. Yeməklərin çoxu suda, buxarda bişir. Daha çox balıq və dəniz məhsulları yeyirlər./medicina.az/

Premium Reklam

VIP Reklam İmkanları

VIP

Sizin Reklamınız Burada

Tibbi sahədə fəaliyyət göstərən şirkətlər üçün premium reklam imkanları.

Reklam Sahəsi Satın Al

Ürək sağlamlığınızı yoxlayın

Həkimlərimizlə konsultasiya üçün randevu alın

Randevu Al

Yeniliklərdən xəbərdar olun

Həftəlik tibbi xəbərlər və məsləhətlər üçün abunə olun