Qidalanma
Bu qidanı yeyən kimi qan laxtalanır -
Qidalanma
13817

Bu qidanı yeyən kimi qan laxtalanır - XƏBƏRDARLIQ!

Qanda qatılaşma, laxtalanma nədən yaranır? 

E-saglam.az xəbər verir ki, "Bir Bax" youtube kanalının sualını cavablayan Fitoterapevt Fizuli Hüseynov bildirib ki, qan qatılaşması bir xəstəlik deyil, siqnaldır. Siqnal isə o deməkdir ki, artıq ürəyimizdə problemlər başlayır:

"Çox təəssüf edirəm ki, bugünkü həyat tərzimiz qanın qatılaşmasına xidmət edir. İstər komfort həyat tərzi, istər qidalanmağımız. Bu gün hara baxırıq Bakı şəhərində şirniyyat mağazaları açılır. Açıla-açıla da gedir, heç bağlananı da yoxdur. Bəzən danışığım kimlərinsə xoşuna gəlmir. Hərənin çörəyi bir yerdən çıxır. Amma qanın qatılaşmasının səbəblərindən biri də, o şirniyyatlar və onların daxilinə vurulmuş yağlardır. Həmçinin insanların bu gün evlərində istifadə etdiyi yağlar da qanın qatılaşmasına səbəb olur. Sudan əlavə su bilib içdikləri çay, limonad, qazlı içəcəklər  və s. hamısı qanda laxtalanmanı yaradan qidalardır". 

Ətraflı videoda: 

Bizi Facebook-da izləyin

Premium Reklam

VIP Reklam İmkanları

VIP

Sizin Reklamınız Burada

Tibbi sahədə fəaliyyət göstərən şirkətlər üçün premium reklam imkanları.

Reklam Sahəsi Satın Al

Ürək sağlamlığınızı yoxlayın

Həkimlərimizlə konsultasiya üçün randevu alın

Randevu Al

Yeniliklərdən xəbərdar olun

Həftəlik tibbi xəbərlər və məsləhətlər üçün abunə olun