Tibbi xəbərlər
Yemək bişirəndə duzu nə zaman əlavə etməliyik?
Tibbi xəbərlər
697

Yemək bişirəndə duzu nə zaman əlavə etməliyik?

Duz yeməyin dadının dəyişməsinə kömək edir. Məhz bu səbəbdən duz olmadan yemək yemək son dərəcə çətindir.

E-saglam.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, bəzi yeməkləri başlanğıcda duzlamaq lazımdır. Söhbət istənilən növ dənli bitkilərdən hazırlanmış sıyıqlardan gedir. Həmçinin kartof pürəsi, köftə bişirərkən duz əlavə etmək daha məsləhətlidir.

Şorbalar isə sona doğru duzlanır. Əgər ət və ya balıq qızardırsınızsa, bu zaman onları da duzlamalısınız.

Omlet hazır olduqdan sonra duz əlavə edilməlidir. Bu halda, yeməyin dadı mümkün qədər parlaq olacaq. Kartof qızartması kartof hazırlayarkən də eyni şeyi etmək tövsiyə olunur. /lent.az

E-saglam.az

Bizi Facebook-da izləyin
Bizi Instagram-da izləyin

Premium Reklam

VIP Reklam İmkanları

VIP

Sizin Reklamınız Burada

Tibbi sahədə fəaliyyət göstərən şirkətlər üçün premium reklam imkanları.

Reklam Sahəsi Satın Al

Ürək sağlamlığınızı yoxlayın

Həkimlərimizlə konsultasiya üçün randevu alın

Randevu Al

Yeniliklərdən xəbərdar olun

Həftəlik tibbi xəbərlər və məsləhətlər üçün abunə olun