Bir dəfnə yarpağı mətbəxdə qızardılmış balıq qoxusundan qurtulmağa kömək edəcək.
E-saglam.az xarici KİV-ə istinadən xəbər verir ki, bu metodu "BelNovosti" nəşrinin mütəxəssisləri açıqlayıblar.
Bildiriblər ki, qoxunu aradan qaldırmaq üçün bir dəfnə yarpağı götürüb atəşə vermək lazımdır. Otaqdakı balıq qoxusunu asanlıqla aradan qaldıracaq, parlaq və xoş ətir yaranacaq.
Mütəxəssislərin fikrincə, istənilən effekti on dəqiqədən sonra əldə etmək olar. Qeyd olunur ki, proses zamanı diqqətli olmağı xatırlamaq lazımdır - yanıqların və yanğının qarşısını almaq üçün dəfnə yarpağını diqqətlə yandırmaq lazımdır.
Tərcümə etdi: Könül Oruc