Stomatoloq Onkar Mudhar bütün yad qoxuları anında yox edə bilən məhsul ortaya çıxarıb.
E-saglam.az xəbər verir ki, onun sözlərinə görə, pendir sarımsaq və ya soğan kimi müəyyən qidaları yedikdən sonra ağızdakı pH-ı neytrallaşdırmaqda əladır.
Pendir həmçinin pH-ı aşağı salır, bu da öz növbəsində boşluq yaradan bakteriyaların ağır işini dayandırır.
Kərəviz dişlər üçün də faydalıdır. Bu tərəvəz tüpürcək istehsalını stimullaşdırır və dişlər arasından patogen hissəcikləri və zibilləri yumağa kömək edir.
Bundan əlavə, diş həkimi çoxlu kök yeməyi tövsiyə edir. Onun hərəkəti kərəvizinkinə bənzəyir, çünki o, tüpürcək istehsalını stimullaşdırır, dişlər arasında sıxışan qidaları çıxarmağa kömək edir.
Tərcümə: Könül Oruc