Qidalanma
Bişirildiyi zaman qida dəyəri
Qidalanma
309

Bişirildiyi zaman qida dəyəri artan qidalar

Bəzi qidaların bişirildiyi zaman qida dəyəri daha da artır.

E-saglam.az xəbər verir ki, Qida mühəndisi, nutrisioloq Fərid Səfərov həmin qidaları sadalayıb:

- pomidor- likopen.
- ispanaq - dəmir.
- kök - beta karoten.
- bibər - lutein.
- göbələk - glutatyon.
- brokoli - fitokimyəvi maddələr.
- gül kələmi - B6 vitamini.
- qulançar - K vitamini. 

Bu qidaları bişirəndə hüceyrə daxilində yerləşən faydalı maddələr üzə çıxır və daha çox xeyir görürük.

E-saglam.az

Bizi Facebook-da izləyin
Bizi Instagram-da izləyin

Premium Reklam

VIP Reklam İmkanları

VIP

Sizin Reklamınız Burada

Tibbi sahədə fəaliyyət göstərən şirkətlər üçün premium reklam imkanları.

Reklam Sahəsi Satın Al

Ürək sağlamlığınızı yoxlayın

Həkimlərimizlə konsultasiya üçün randevu alın

Randevu Al

Yeniliklərdən xəbərdar olun

Həftəlik tibbi xəbərlər və məsləhətlər üçün abunə olun